Home Ebooks Boeken Paardrijles Over Ons Contact
 
 
 

Ebook

De Basis Is Het Belangrijkst


Klik op de kaft hierboven om deze te vergroten.


Door een perfecte combinatie van theorie en praktijk kun je met behulp van Paardrijles van Paardrijles.com in een snel tempo je kennis en paardrijvaardigheden ontwikkelen tegen de laagste kosten.

Wanneer je beter wilt leren paardrijden is een combinatie van theorie en praktijk erg belangrijk. Want hoe meer je van je paard weet en de wijze waarop je zou moeten rijden, hoe sneller je je vaardigheden ontwikkelt. Dit geldt in het bijzonder voor de beginnende ruiter. Om je vaardigheden goed te kunnen ontwikkelen kun je eigenlijk niet zonder les. Alleen kost een les toch al snel 10-20 euro per keer. Voor veel ruiters zijn deze kosten te hoog en worden als gevolg daarvan te weinig lessen gevolgd. Dit zorgt er vervolgens voor dat de ruiter en het paard zich niet goed ontwikkelen en mogelijk het plezier in het paardrijden afneemt.

Voorbeeldpagina


Hier kun je het eerste Ebook downloaden in een reeks van Ebooks die zullen volgen.

Het Ebook bestaat uit theorie, foto's en filmpjes. De filmpjes zijn erg handig voor als je zelf aan de gang wilt gaan. Veel onderwerpen zijn moeilijk om alleen schriftelijk uit te leggen, in het Ebook begin je met een belangrijk stuk theorie gevolgd door praktische filmpjes met gesproken uitleg.

De filmpjes kun je zo vaak als je wilt afspelen en hierdoor kun je heel snel kennis en vaardigheden eigen maken. Je hoeft dus niet keer op keer op je manege of stal aan iemand hulp te vragen, je kunt je thuis optimaal voorbereiden.

Het paardrijles Ebook is dus door het samenbrengen van theorie en praktijk een perfecte hulp om meer uit je paardrijles te halen. Je zult zien dat je met behulp van het Ebook sneller resultaat kunt boeken en ook nog eens geld bespaart op een dure paardrijles.

Rechts in de tabel kun je een gratis hoofdstuk van het ebook downloaden, lezersverhalen lezen en de beoordeling van het ebook zien ->

Voorbeeldpagina


Het mooie van een ebook is dat je geen verzendkosten hebt en dat het ebook direct na betaling in huis is.

  • Je klikt op de bestelknop
  • Je kiest je eigen manier van betalen
  • Download direct het ebook
  • Begin met lezen
Binnen nog geen 3 minuten heb jij het ebook, bestaande uit 104 pagina's en 20 filmpjes in huis!

Onze Garantie


Als het ebook niet voldoet aan je verwachtingen ontvang je zonder verdere vragen het volledige aankoopbedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.


 

Ebook Informatie

Alle informatie over dit ebook

Vul hieronder uw Naam en Emailadres in zodat wij u het gratis hoofdstuk en gratis filmpje kunnen toesturen.

Naam:
Email:

Lezersverhalen
Ebook beoordeling
Download hier het ebook
VoorwaardenDownload de volgende programma's om het ebook te kunnen openen en lezen:
Winrar
Adobe Reader
Deze programma's zijn gratis.


 

Copyright (c) 2009 Paardrijles.com. Alle informatie en lesmateriaal van deze website en het ebook is onderhevig aan het wettelijk bepaalde auteursrecht. Er mag niets worden gekopieerd of vemenigvuldigd zonder overleg met de auteur.