Home Ebooks Boeken Paardrijles Over Ons Contact
 
 

Lezersverhalen

Wat vinden zij van het ebook?

Door Jeroen Kleiberg
Nadat ik het gratis hoofdstuk met de filmpjes had gelezen en gezien, was ik enthousiast en heb het Ebook via de website besteld.

Na betaling via Ideal ontving ik direct het gecomprimeerde RAR bestandje vanaf de website. Echter was dit bestandje slechts 164 Kb. Nadat ik het uitgepakt had stond wel het PDF bestand Paardrijdles De Basis Is Het Belangrijkst.pdf vermeld. Op het moment dat ik het wilde uitpakken kreeg ik direct de foutmeldingen CRC failed.. en Unexpected error.. te zien. Helaas het was mislukt..

Ik heb direct een email aan Sjors gestuurd die mij gelijk een website linkje stuurde waar ik het bestand van 160 MB alsnog kon downloaden.
Na een paar minuutjes had ik het EBook met filmpjes op mijn computer staan en ben nu de eerste E-Paardrijdlessen aan het volgen!

Sjors bedankt voor je snelle service!!


(Door Sjors: Het probleem wat hier genoemd werd heb ik meteen na de email van Jeroen opgelost. Het ebook en de filmpjes kunnen nu weer gewoon gedownload worden na betaling.)


Door Saskia uit Waspik
Hallo,
alleerst mijn complimenten voor het boek, erg handig en leerzaam. Als beginnende ruiter vind ik het boek erg handig. Ik heb al veel wat ik geleerd heb in het boek, in de praktijk kunnen brengen op de manege. Er zijn best veel dingen die je als beginnende ruiter gewoon niet weet, en door dit boek wordt het allemaal een stuk duidelijker. Ik ga het zeker kado doen aan mijn nichtje van 15 jaar die ook wil beginnen met paardrijden. Bedankt!!Door Marjoleine
Wat een nuttig en leerzaam boek!!! Als kind heb ik altijd paardgereden en ben nu sinds een paar weken weer begonnen, dankzij dit boek heb ik alles wat een beetje was weg gezakt, weer op kunnen halen. De theorie is ook erg leerzaam, en niet alleen voor de beginnende ruiter. Erg fijn dat het paard centraal staat in het boek.


Door Bertha uit Gennep
Zojuist heb ik het boek bestelt en ben nu al enthousiast!! Ik heb echt weer zin om te gaan paardrijden. Ik vind dat er duidelijke taal gebruik word wat makkelijk naar de praktijk te vertalen is. De foto's en filmpjes zijn ook erg handig met de gesproken uitleg erbij. Ik kijk uit naar het volgende boek. Ga zo door!!


Ga terug naar de ebook pagina

Copyright (c) 2009 Paardrijles.com. Alle informatie en lesmateriaal van deze website en het ebook is onderhevig aan het wettelijk bepaalde auteursrecht. Er mag niets worden gekopieerd of vemenigvuldigd zonder overleg met de auteur.